Foto: Meervogels
Akersloot

C-jeugd handbalvereniging Meervogels naar NK

  Sport

AKERSLOOT/AALSMEER - Zaterdag 13 april deed meisjes C1 van handbalvereniging Meervogels '60 uit Akersloot mee met het NK zaalhandbal voor C-jeugd. Met een, door transportbedrijf Zandbergen gesponsorde, bus vertrokken de meiden en supporters om 8.00 uur naar sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.


In een fantastische ambiance werden de eerste 2 poulewedstrijden helaas verloren en de 3e wedstrijd tegen MHV eindigde, na een spannend gelijk opgaande strijd, in een gelijkspel; 18-18. De meiden waren hiermee laatste in de poule. Er volgden nog 2 kruisfinales; de eerste verloren ze met 13-10. De laatste wedstrijd was weer tegen MHV; ook deze wederom gelijk opgaande wedstrijd verloren ze uiteindelijk met 15-14. Hiermee zijn ze 8e geworden van Nederland waar wij, als kleine dorpsclub tussen al die grote topsportclubs, enorm trots op zijn! De meiden en al hun supporters hebben een fantastische dag gehad.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!