Job met zijn prachtige cadeau
Job met zijn prachtige cadeau (Foto: aangeleverd)

FC Uitgeest neemt met trots afscheid van Job Tiebie

UITGEEST- Zaterdag 25 mei 2019: de laatste competitie wedstrijd zit er op voor de JO10-1, wat resteert zijn nog toernooien de komende weken. Met trots nemen de teamgenoten  alvast afscheid van hun teammaatje Job Tiebie. Job zal nog twee toernooien meespelen maar zal in juni  gaat hij definitief trainen met zijn nieuwe teamgenoten van AZ U11.

We gaan nog zeker met het team Job aanmoedigen bij zijn nieuwe club in Wijdewormer, maar zodat hij nooit vergeet waar hij is begonnen heeft het team hem een onbetaalbaar aandenken gegeven: het mooie FC Uitgeest shirt met de namen van het team, trainers en coaches erop.

"Samen vijf jaar getraind en gevoetbald in de trainingsgroep, de MP1, JO8-1, JO9-1 en de JO10-1. Samen heel veel plezier gehad, wedstrijden samen gewonnen en een paar verloren, veel doelpunten gemaakt en veel toernooien gewonnen. Job, heel veel succes bij AZ, maak ons en FC Uitgeest trots, zodat we straks kunnen zeggen: ja daar heb ik vroeger nog mee gevoetbald", aldus de coaches Stijn en Erik, trainer Remko en je teammaatjes Bob, Luca, Mart, Niek, Sefidun, Syd en Vince. 


 

Meer berichten