Di Fiorentina haalde Maan naar Heiloo tijdens de opening van het ijsseizoen in April
Di Fiorentina haalde Maan naar Heiloo tijdens de opening van het ijsseizoen in April (Foto: Erik Boschman (c))

O'G3NE opent volgend jaar ijsseizoen: winnaars Showhero Di Fiorentina kaarten zijn bekend

HEILOO - Zaterdag 27 oktober is het zover, het Showhero Di Fiorentina Theater gaat los in De Cultuurkoepel in Heioo. De Showhero's hebben de handen ineengeslagen met lokale artiesten en ondernemers, ze verzorgen samen een spetterende avond vol muziek, heerlijke hapjes en daverend entertainment. De opbrengst van de sponsoravond wordt geschonken aan lokale goede doelen. Om het feest compleet te maken gaf ijssalon Di Fiorentina tien toegangskaarten weg aan degene die kon raden wie het ijsseizoen volgend jaar opent.

Zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt via de Facebookpagina van ijssalon Di Fiorentina, Het juiste antwoord was: O'G3NE. Eigenaar Ed van Baar heeft de drie meiden weten te strikken voor een daverend concert op de dag dat het ijsseizoen begint. Het zou weleens net zo druk kunnen worden als in april, toen opende Maan het ijsseizoen en heel Heiloo en omstreken liep uit.

De winnaars zijn: Fleur Jansen, Rowie Broersen, Kelly Liefting, Peter Manshanden, Barbara Kooistra- Bloedjes, Paula Komin-Groot, Claudia Ursem, Carine Ranzijn, Alin Uil en Mike Ranzijn.

Er zijn nog toegangskaarten verkrijgbaar. 

Meer berichten