Di Fiorentina haalde Maan naar Heiloo tijdens de opening van het ijsseizoen in april.
Di Fiorentina haalde Maan naar Heiloo tijdens de opening van het ijsseizoen in april. (Foto: Erik Boschman (c))

Kaarten winnen voor het Showhero Di Fiorentina Theater in Heiloo

HEILOO - Zaterdag 27 oktober is het zover, het Showhero Di Fiorentina Theater gaat los in De Cultuurkoepel in Heioo. De Showhero's hebben de handen ineengeslagen met lokale artiesten en ondernemers, ze verzorgen samen een spetterende avond vol muziek, heerlijke hapjes en daverend entertainment.
 

De opbrengst van de sponsoravond wordt geschonken aan lokale goede doelen: Patrick Rupsam, De Vijfhoek, Stichting Kees en restaurant Stoer in Alkmaar en er gaat een deel naar Showhero zelf. Iedereen wint dus tijdens dit bijzondere evenement. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar, maar om het feest compleet te maken geeft ijssalon Di Fiorentina tien toegangskaarten weg.

In april werd het ijsseizoen geopend door niemand minder dan Maan, zij gaf een daverend optreden en heel Heiloo en omstreken liep hiervoor uit. Via de facebookpagina van ijssalon Di Fiorentina kunt u raden welke openingsact volgend jaar het seizoen opent. Onder de juiste inzenders worden er zaterdag 20-10 tien toegangskaarten a 62,50 euro verloot. Daarvoor krijgt u drie consumpties, de hele avond lekkere hapjes en kunt u genieten van optredens van Maan, O'G3NE, Sanne Mallant, de Showhero's en Bart Brantjes.

Meer berichten