Schoonmaakwerkzaamheden? Je moet bij JAAP zijn!
Schoonmaakwerkzaamheden? Je moet bij JAAP zijn! (Foto: aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Schoonmaakwerkzaamheden? Je moet bij JAAP zijn!

  Zakelijk

Schoonmaakwerkzaamheden? Je moet bij JAAP zijn

JAAP Reinigingsspecialist +++

Jaap de Vries
Verzetstraat 1940-1945 nr. 12
1911 EW Uitgeest
06-42528291

www.jaapdevries.nu
info@jaapdevries.nu

UITGEEST - Uitgeester Jaap de Vries werkt al 32 jaar in de schoonmaakbranche. Hij startte als leidinggevende maar staat nu zelf op de ladder. "In het verleden moest ik in loondienst keuzes maken waar ik zelf niet achter stond. Nu doe ik het anders, als zelfstandige neem ik nu mijn eigen beslissingen en maak mijn eigen keuzes. En dat werkt goed, sinds de oprichting amper twee jaar geleden is er inmiddels een mooi klantenbestand opgebouwd," zo vat Jaap zijn carrièremove samen.

Vanuit Groningen, waar hij geboren en getogen is, verhuisde hij 32 geleden via een omweg naar 'het westen', zoals Groningers Noord-Holland noemen. Hij zette acht jaar geleden een intern schoonmaakbedrijf op voor de gemeente Beverwijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Eigenlijk was ik toen al aan het ondernemen, maar dan zonder risico," vertelt Jaap. Het beviel Jaap in het dorpse, gezellige en saamhorige Uitgeest en het bloed kroop waar het niet gaan kon. In mei 2018 richtte hij JAAP reinigingsspecialist +++ op.

Buitenkant woning weer kraakhelder? Bel Jaap!
Jaap pakt de klussen aan waar je zelf niet bij komt of waar je zelf het materiaal niet voor hebt. Glasbewassing, reiniging van trespabeplating, houtafwerking van de woning en het schoonmaken van dakkapellen, dakgoten en zonnepanelen kunt u met een gerust hart aan Jaap overlaten. "Veel mensen denken er niet aan om na de voorjaarsschoonmaak naar buiten te lopen en eens omhoog te kijken. Dan zie je pas dat de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant," glimlacht Jaap. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u in de Verzetstraat 1940-1945 in Uitgeest, de straat waar Jaap kantoor houdt. "De charme van mijn werk zit hem in de verschillende soorten huizen die Uitgeest rijk is, kijk maar eens uit het raam," vertelt hij de verslaggever.

"Vuil tast overigens ook het materiaal aan. Zelfs zonnepanelen leveren meer rendement als ze schoon zijn. Ik adviseer de zonnepanelen, maar ook het houtwerk rondom een woning minimaal één keer per jaar bij te houden. De leverancier adviseert vaak anders maar kijk maar eens na 10 of 12 jaar," zo benadrukt hij. Hij borstelt niet alleen het houtwerk maar neemt ook gelijk het glaswerk mee. "Dat hoort er gewoon bij," aldus Jaap. De service van Jaap Reinigingsspecialist is wel iets meer waard dan zijn +++.

Krasjes in uw raam? Bel Jaap!
Jaap blijft in beweging: een nieuwe tak waar hij zichzelf in heeft gespecialiseerd is glasrenovatie: "Tegenwoordig hoeft het raam bij krassen en beschadigingen niet meer vervangen te worden, wij behandelen het raam met onze geavanceerde apparatuur zodat het perfect gepolijst wordt. Het ziet er daarna weer uit als nieuw," vertelt hij. Mensen zijn blij als Jaap is geweest, maar zelf is hij ook trots op het resultaat. "Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en doe het met een glimlach."

De coronacrisis heeft ook toegeslagen bij Jaap. Een aantal projecten ligt stil. "Wij hebben het schoonmaakonderhoud van een aantal restaurants waar nu niet wordt gewerkt." Daarentegen biedt de crisis ook kansen voor Jaap: mensen zijn aan het opruimen en aan de voorjaarsschoonmaak begonnen. Daar horen de dakkapellen en de zonnepanelen bij. "Als u mij belt krijgt u gelijk een prijsopgave en maken wij een afspraak, transparantie staat bij mij hoog in het vaandel," vult Jaap aan. Dus als uw zonnepanelen, houtwerk of dakkapel moet worden schoongemaakt: BEL JAAP!

Meer berichten