Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Meer dan 1000 trouwringen bij Beers & Komen Jewels

Zakelijk Regio

Kriebelt de lente en fladderen de vlinders? Dan hangt de liefde in de lucht! En die bezegel je natuurlijk met de meest fantastische trouwringen. Bij Beers & Komen Jewels in Heemskerk heb je keus uit meer dan 1000 modellen.

In de nieuwe collectie trouwringen van Beers & Komen Jewels vindt echt iedereen dé ring. Zowel wat stijl als budget betreft. "Witgoud, roodgoud, geelgoud of combinaties ervan: we hebben trouwringen in alle kleuren", zegt eigenaar Elly Beers. "Variërend van de klassiekere modellen tot sierlijk uitgevoerde én moderne ringen met bandmotieven, infinity-tekens en harten. Allemaal van hoge kwaliteit en uit één stuk gemaakt. Maar voor wie tóch compleet iets anders wil, maken wij de ring van zijn/haar dromen precies zoals hij/zij deze wil in ons eigen atelier."

Ring is voor altijd
Met prachtige trouwringen maak je één van de mooiste dagen van je leven pas echt onvergetelijk. "Trouwringen koop je dan ook niet een, twee, drie", stelt Elly. "Wij raden mensen altijd aan zich vooral goed te oriënteren. Want je trouwdag is maar één dag, je ring is voor altijd."

Het team van Beers & Komen Jewels - stuk voor stuk vakmensen, met passie voor het vak - laat kersverse bruidsparen graag de vele mogelijkheden zien. Wie nu de winkel aan de Kerkweg binnenstapt, profiteert bovendien van aantrekkelijke acties.

Alvast een voorproefje? Op www.beersenkomenjewels.nl is een groot deel van de collectie trouwringen te zien. Kijk voor acties en ander nieuws ook op de Facebookpagina van Beers & Komen Jewels.

Afbeelding
Commissie Samenlevingszaken, Algemene Zaken en Financiën (SAZ) 1 dec., 15:00
Afbeelding
Ontmoetingsgroep Slechthorenden 1 dec., 10:00
Afbeelding
Rommelmarkt in Buurtcentrum de Schuilhoek 30 nov., 16:00
Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 30 nov., 12:00
Afbeelding
Toeslagen 2024 30 nov., 10:45
Afbeelding
Over medische mythes 26 nov., 10:00
Afbeelding
Burgemeester Sebastiaan Nieuwland vertelt... 25 nov., 12:00
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 25 nov., 12:00
Afbeelding
Aankondiging bomenkap in Uitgeest 25 nov., 10:00
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 24 nov., 16:30
Afbeelding
Rotonde opengesteld voor alle verkeer 23 nov., 16:45
Afbeelding
Volgende fase afsluiting deel fietspad Provincialeweg Castricum-Uitgeest 23 nov., 12:00
Digitale krant