Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Meer dan 1000 trouwringen bij Beers & Komen Jewels

Zakelijk Regio

Kriebelt de lente en fladderen de vlinders? Dan hangt de liefde in de lucht! En die bezegel je natuurlijk met de meest fantastische trouwringen. Bij Beers & Komen Jewels in Heemskerk heb je keus uit meer dan 1000 modellen.

In de nieuwe collectie trouwringen van Beers & Komen Jewels vindt echt iedereen dé ring. Zowel wat stijl als budget betreft. "Witgoud, roodgoud, geelgoud of combinaties ervan: we hebben trouwringen in alle kleuren", zegt eigenaar Elly Beers. "Variërend van de klassiekere modellen tot sierlijk uitgevoerde én moderne ringen met bandmotieven, infinity-tekens en harten. Allemaal van hoge kwaliteit en uit één stuk gemaakt. Maar voor wie tóch compleet iets anders wil, maken wij de ring van zijn/haar dromen precies zoals hij/zij deze wil in ons eigen atelier."

Ring is voor altijd
Met prachtige trouwringen maak je één van de mooiste dagen van je leven pas echt onvergetelijk. "Trouwringen koop je dan ook niet een, twee, drie", stelt Elly. "Wij raden mensen altijd aan zich vooral goed te oriënteren. Want je trouwdag is maar één dag, je ring is voor altijd."

Het team van Beers & Komen Jewels - stuk voor stuk vakmensen, met passie voor het vak - laat kersverse bruidsparen graag de vele mogelijkheden zien. Wie nu de winkel aan de Kerkweg binnenstapt, profiteert bovendien van aantrekkelijke acties.

Alvast een voorproefje? Op www.beersenkomenjewels.nl is een groot deel van de collectie trouwringen te zien. Kijk voor acties en ander nieuws ook op de Facebookpagina van Beers & Komen Jewels.

De Mooiste Vis.
Onderwateravontuur bij LeesLokaal 2 uur geleden
Gezellig samen Sakkie'z maken. Help je ook mee?
SAKKIE'z voor je boodschappen, lekker duurzaam! 4 uur geleden
GreenBiz IJmond, bedrijf Bennex en het Nova College gaan in Uitgeest-Noord van start met een uniek project om de netwerkcongestie te verminderen.
JTF subsidie voor Energiehub Uitgeest-Noord gisteren
Judith Hollenberg en Hein Dil vertellen over de lokale geschiedenis tijdens een ommetje vanuit het Museumgemaal 1879 in Akersloot.
Oer-IJ ommetje Akersloot 28 mei, 10:00 1
HSV- FC Uitgeest
FC Uitgeest wint voor de 2e maal van de kampioen HSV 27 mei, 12:53
Situatie op de Provincialeweg tijdens de ochtendspits...
Aanrijding Provincialeweg N203 27 mei, 12:25 4
Koningin Máxima reikt het Gouden Appeltje uit aan een van de prijswinnaars.
Publiek kan stemmen op kanshebbers Appeltje van Oranje 2024 26 mei, 16:00
Afbeelding
Vernieuw uw paspoort en identiteitskaart op tijd 26 mei, 12:00
Directeur Krista Walter van KennemerWonen (3e v. links) en wethouders wonen en klimaat van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.
Gemeenten en Kennemer Wonen ondertekenen convenant voor Toekomstbestendige Woningbouw 26 mei, 10:00
Afbeelding
Zomerexpositie Kop van WaZ 26 mei, 10:00
Samen sterker voor sport en bewegen.
Netwerkbijeenkomst Sportakkoord Uitgeest: samen sterker voor sport en bewegen 25 mei, 12:00
Fort K'IJK.
Zomerse rondleidingen door het Fort bij Krommeniedijk 25 mei, 10:00
Digitale krant