Logo uitgeester.nl
De mannen van Expert Castricum met de cadeaukaarten
De mannen van Expert Castricum met de cadeaukaarten (Foto: aangeleverd)
BUCH

Wie jarig is trakteert! Expert Castricum viert feest

  Zakelijk

Expert heeft dit jaar zijn 50-jarig jubileum. En dat moet gevierd worden volgens Danny de Graaf. Wie vanaf koopzondag 21 mei bij Expert de Graaf zijn aankoop doet, wordt getrakteerd met een Expert Cadeaukaart.

"Op ons verjaardag feestje pakken we echt goed uit. Iedere klant die aan aankoop doet met een bonbedrag boven de €100 euro ontvangt een cadeaukaart waarbij het aankoopbedrag de waarde bepaald. Voor elke €100 die wordt besteed zetten wij €10 euro op de cadeaukaart. Maar let op! Koopt u voor €1000 euro of meer dan verdubbelen wij de waarde van uw cadeaukaart! Dus meer kopen is meer krijgen!"
Danny de Graaf is enthousiast bij het vertellen over de actie. "Bijvoorbeeld, u koopt een led tv van € 899. U ontvangt dan een cadeaukaart t.w.v. € 80 euro. Koopt u hier nu ook een soundbar bij van € 149 euro, dan wordt het totale bonbedrag € 1048 euro en verdubbelen wij de waarde van de cadeaukaart van € 100 naar € 200 euro!"

Deze actie is geldig op ons hele assortiment* en is ook op EXPERT.NL! Ook online koopt u gewoon vertrouwd dichtbij bij Expert de Graaf in Castricum. De voorwaarden van de actie kunt u ook vinden op www.expert.nl/expertactie/cadeaukaart-actie.

Maar natuurlijk is iedereen ook welkom vanaf zondag tijdens de oldtimershow bij ons in de straat om te profiteren van deze actie om met het beste advies de juiste voordeel te behalen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6338929&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>