Logo uitgeester.nl
Foto: Aangeleverd
Uitgeest

De Noordpool Nijsjes winnen 'Voluit Buiten Toernooi'

  Sport

UITGEEST - Op zaterdag 2 juni heeft volleybalvereniging Voluit het Voluit Buiten Toernooi georganiseerd. Na een jaar onderbreking, waren op deze dag 12 teams die aantraden voor de bokaal.

Het plezier staat voorop en dat was te zien aan de teams, die allemaal zeer enthousiast waren. Om 12 uur stonden alle teams paraat onder aanmoediging van tal van supporters. In de voorrondes werd er in 4 poules gestreden. Vervolgens kwamen de plaatsingsrondes en om 16.30 uur was de finale tussen de teams van de Noordpool Nijsjes en Brugmania. De Noordpool Nijsjes hebben de finale gewonnen en kregen naast een heerlijke taart ook de zo fel begeerde Voluit Buiten Bokaal. In het Cor Groen honk van de IJsclub konden consumpties gebruikt worden.

"Er was tevens een loterij georganiseerd met prijzen die beschikbaar gesteld waren door de Uitgeester middenstand waarvoor onze hartelijke dank. Volgend jaar mogen de Noordpool Nijsjes de bokaal verdedigen en gezien het succes verwachten we dan een nog grotere opkomst", aldus de organisatie.

Meer berichten