Uitgeest

Rustig weekje in Uitgeest

  Politie

UITGEEST - De week van 26 november tot en met 2 december bleek een rustige week voor de politie in Uitgeest. Lees hier het overzicht van afgelopen week.

Winkeldiefstal Prinses Beatrixlaan

Op zaterdag 1 december 2018 werd er omstreeks 13.36 uur een winkeldiefstal gepleegd bij een drogisterij aan de Prinses Beatrixlaan. Een ongeveer 30-jarige man werd betrapt bij het wegnemen van goederen. Bij ontdekking zette hij het op een lopen en stapte in een geelkleurige personenauto, die op de Hogeweg stond geparkeerd. Het betrof een personenauto van het merk Daewoo, type Matiz. De auto had zwarte kentekenplaten. De dader kon niet meer worden achterhaald.

Autobrand Rijksweg A9 Uitgeest

Door vermoedelijk kortsluiting ontstond er op de Rijksweg A9 ter hoogte van hectometerpaal 59.0 een autobrand. De bestuurder reed met zijn auto in de richting van Alkmaar toen hij merkte dat zijn auto kuren begon te vertonen en er vervolgens rook uit de motorkap kwam. Hij parkeerde de auto op de vluchtstrook, waarna de auto in brand vloog. De bestuurder en de inzittenden waren op tijd het voertuig uit. Een toevallig passerende ANWB medewerker probeerde de brand nog te blussen, maar ook hij kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Verder werd er nog een fiets gestolen vanaf het station Uitgeest op dinsdag 27 november tussen 08.30 uur en 14.00 uur. Het betrof een zwarte fiets transporter van het merk Cortina

Meer berichten