Foto:
Uitgeest

Politieberichten van de afgelopen week

  Politie

Snelheidscontroles

Op de Provincialeweg werd op 27 september de snelheid gemeten van 1870 passanten. Er waren 100 overtredingen geconstateerd waarbij de hoogste snelheid 115 km per uur was. Op 25 september werd op de Geesterweg de snelheid gemeten van 463 passanten. Hier waren 27 overtredingen begaan. De hoogst gemeten snelheid was 68 km per uur.

Diefstal
Op 26 september werd een zwarte herenfiets, mer Trek Daytona gestolen vanaf het Stationsplein.
Op 30 september om 02.40 uur hoorde de eigenaar van een Volkswagen Caddy, kleur zwart, kenteken 98-TF-LG, in zijn slaap het geluid van een wegrijdende auto. Hij vond dit wel heel erg op het geluid van zijn auto lijken en besloot te gaan kijken. Vervolgens bleek inderdaad dat de VW, dat bij zijn woning in de Kleis geparkeerd stond, was ontvreemd.

Ongeval
Op 28 september om 18.40 stond de bestuurder van een personenauto te wachten voor de rode verkeerslichten, teneinde rechtsaf te slaan. Een achteropkomende personenauto wisselde op het laatste moment van rijstrook en kon niet meer tijdig remmen. Deze kwam in aanrijding met de achterzijde van de stilstaande personenauto. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en werden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Inbraak
Op 28 september tussen 03.00 en 09.00 uur werd tijdens de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning aan de Benesserlaan. De sloten van de voor- en achterdeur werden geforceerd. Ook werd een raam ingeslagen. De gehele woning werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er wordt vermist.
Op 1 oktober tussen 04.00 en 05.00 uur werd er tijdens de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning aan de Middelweg. Het slot van de voordeur werd geforceerd. De gehele woning werd doorzocht. Er werden geld, sierraden en computerapparatuur weggenomen.

Meer berichten