Logo uitgeester.nl
Binnenzitten en vervelen? Dat gaan we niet doen!
Binnenzitten en vervelen? Dat gaan we niet doen! (Foto: Aangeleverd)
Uitgeest

Ouderwets leuke speurtocht voor de kinderen

  Human Interest

UITGEEST - Binnenzitten en vervelen? Niets ervan, we gaan lekker een hele middag naar buiten! Op zondag 17 september organiseren Gastouderopvang Koekeloeren en Workshops ByMirjam een leuke speurtocht voor kinderen van alle leeftijden.

Een speurtocht, ook wel bekend als Vossenjacht is een route die je loopt door middel van aanwijzingen die op een papier staan. Je kunt ook lintjes of pijlen volgen. Onderweg moet je vragen beantwoorden. Soms moet je eerst even 'speuren' voordat je weet wat ze bij de vraag bedoelen. Mirjam en Helena zullen ook 'Vossen' inzetten. Deze hebben opdrachtjes of spelletjes voor de kinderen in petto. Zaklopen? Met je blote voeten raden waar je overheen loopt? Nee, de opdrachtjes blijven nog even geheim. De speurtocht (4 km) is bedoeld voor kinderen tussen de 4/6 tot 12 jaar. Zij kunnen starten vanaf De Bakker 19 tussen 13.00 en 1400 uur. Het spelletjes-tochtje voor de allerkleinsten van 1 tot 4/6 jaar is slechts 400 meter. De jongste kinderen graag onder begeleiding van de ouders en de oudsten mogen zonder begeleiding, maar moeten wel toestemming hebben van hun ouder(s). Ze zullen de drukke Geesterweg op het zebrapad moeten oversteken.

Onderweg krijgen de kids iets lekkers en wat te drinken. Opgeven is daarom verplicht. Ook krijgen de kinderen een kleine verrassing als ze de speurtocht hebben uitgelopen. Deelname is helemaal gratis.

Geef je op per email info@ByMirjam.nl of telefoonnummer: 06-14979060.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>