Het organisatieteam bestaat uit Perry Meijer, Arjan Zonneveld, Suze van Beuningen en Susan Twaalfhoven.
Het organisatieteam bestaat uit Perry Meijer, Arjan Zonneveld, Suze van Beuningen en Susan Twaalfhoven. Foto: Edgar van Eersel

Vierde editie Kermisloop in nieuw jasje

Algemeen

UITGEEST - Na twee jaar geen Kermisloop Uitgeest (door Corona) is de organisatie vol enthousiasme over de vierde editie van het dorpse spektakel. 

Het team, bestaande uit Arjan Zonneveld, Suze van Beuningen, Perry Meijer en Susan Twaalfhoven kan niet wachten tot het zover is. Meijer: “net als iedereen kijken we weer uit naar dit feestelijk evenement als de Kermisloop. Gezamenlijk iets ondernemen, maar vooral plezier hebben, is wat we twee jaar hebben moeten missen. We gaan er dit jaar iets bijzonders van maken”! 

De route is, zoals ieder jaar, weer iets aangepast. “We gaan niet teveel verklappen, maar we hebben weer mooie plekjes in Uitgeest kunnen vinden”, aldus Arjan Zonneveld. Op het parcours zullen ongeveer 18 obstakels staan. Deze worden door de lokale ondernemers gemaakt. 

Inschrijving start 15 Mei 
Het aanmelden start zondag 15 Mei om 10.00 uur. Via de website van de Kermisloop kan je je vanaf 16 jaar en ouder inschrijven. Meijer; “We verwachten weer een run op de 400 plekken. Bij de laatste editie werkten we met 2 runs, maar dat was voor ons als organisatie teveel van het goede. Als we er zelfs nauwelijks van kunnen genieten, slaan we teveel door in het succes van de loop”.

De organisatie heeft dit jaar gekozen voor een loop zonder individuele tijd tracking. Daardoor vervalt de inschrijving per team en moet iedereen zich persoonlijk inschrijven. Natuurlijk wel met mooie prijzen voor de podium plekken. 

Vrijwilligers
De organisatie is zeer verheugd met de inzet van vele vrijwilligers tijdens de Kermisloop. “Vele handen maken licht werk, en we kunnen nog een aantal handjes gebruiken”, zegt Suze van Beuningen. “Van verkeersregelaar tot het opruimen van de hekken langs het parcours of het uitdelen van de welverdiende medaille voor de deelnemers”. Wil jij helpen, laat het de organisatie weten via info@kermisloopuitgeest.nl
“Eén ding staat vast; we gaan er weer wat moois van maken!” aldus de immer vrolijke Susan Twaalfhoven.