Lijsttrekker Uitgeest Lokaal: Dannij van der Sluijs.
Lijsttrekker Uitgeest Lokaal: Dannij van der Sluijs. Foto: aangeleverd

Dannij van der Sluijs lijsttrekker Uitgeest Lokaal

Algemeen

UITGEEST - Op maandag 17 januari hebben de leden van Uitgeest Lokaal unaniem Dannij van der Sluijs gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing op 14, 15 en 16 maart 2022.

Met Van der Sluijs heeft Uitgeest Lokaal geen onbekende in de politiek. Hij is acht jaar Statenlid van Noord-Holland geweest en bijna drie jaar Eerste Kamerlid. Van der Sluijs: ”Ik ben er trots op dat ik ben aangewezen als lijsttrekker. We hebben een mooi programma dat de Uitgeesters zeer zal aanspreken. Begin maart zal het verkiezingsprogramma van Uitgeest Lokaal bij iedereen in de brievenbus worden gestopt. Met dit programma en onze kandidaten op de kieslijst ga ik de verkiezingen met vertrouwen tegemoet.”

Uitgeest Lokaal heeft de afgelopen jaren al veel resultaten geboekt voor de Uitgeesters. De komende raadsperiode zal zij zich onder andere sterk maken voor: ECHTE inspraak, een 333 meterbaan voor de IJsclub, meer woningbouw voor jong en oud (immigratie en onze jeugd), een realistische, haalbare en betaalbare energietransitie, geen windturbines in Uitgeest, geen verhoging van de ozb, terugdringen geluidsoverlast Schiphol, meer groen in Uitgeest, een zelfstandig Uitgeest, oog voor vrijwilligers! En dat alles onder het motto ‘Vóór de inwoners en mét de inwoners’, want Samen zijn we Sterk!