Inloopspreekuur Geldzaken belangrijke schakel bij geldzorgen | Uitgeester
Foto: Pixabay

Inloopspreekuur Geldzaken belangrijke schakel bij geldzorgen

UITGEEST - Ruim 1 miljoen huishoudens in Nederland hebben grote geldzorgen of betalingsachterstanden. Door de coronacrisis neemt dat aantal helaas toe. Meer en meer inwoners hebben geldzorgen. Want weet jij hoe je er financieel voor staat?

De campagne ‘Kom uit je schuld’ helpt bij het doorbreken van het taboe. Op deze website staan tips om te voorkomen dat je (verder) in de problemen raakt. Belangrijk daarbij is dat je op tijd hulp vraagt. Dat kan bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het inloopspreekuur Geldzaken. 

Inloopspreekuur Geldzaken
Wat veel inwoners (nog) niet weten, is dat er vanuit de gemeente wekelijks een inloopspreekuur wordt georganiseerd. Er zijn dan professionals aanwezig die je goed kunnen helpen. Het spreekuur is wekelijks op vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur op afspraak (via Socius, telefoonnummer 088-8876900) bij Socius in Geesterhage (Cultureel Centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3 te Castricum).

Er zijn op de locatie voorzorgsmaatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten