Foto: De Zwaan Cultureel

De Zwaan Cultureel organiseert Open Podium

UITGEEST - Zaterdagavond 19 september 2020 vanaf 20:30 uur kun je weer genieten van een gevarieerd programma tijdens het maandelijkse Open Podium van De Zwaan Cultureel. 

Deze keer staan op het programma:
- Bart en Bam: Liedjes, gedichten en verhalen. Bam Commijs, keyboards en zang, is ervaren begeleider, componist, werkte o.a. bij de Amsterdamse Theaterschool en was docent songwriting aan de Theaterschool Utrecht. Bart van der Harst, gitaar en zang, is ook actief als 'TroubaDichter BartenofCornelis'. Scoorde ooit bij Cameretten en in Leiden. Rode draad is aansprekende teksten en subtiele humor rond weemoed en strijdvaardig oud worden.
- Marianne Nan: Verhalen en gedichten over haar leven met koek en chips, vakantiemannen, krentenbollen, kruiswoord puzzelen en hoe ze omgaat met zwembad avonturen, scharrelen, paaseitjes, huisdieren, ketjap, familie, patat, bitterballen, vriendschap, zakdoeken, kleuren en over nog heel veel meer.
- Bos&Groothand: maken muzikaal cabaret en zijn op zoek naar podia voor hun voorstelling ‘Verlichting’.
- Elisa de Haas + Herman van der Leeken + 1 begeleider: zang, gitaar: gewoon gezellige liedjes.
- Ditiswatutis: Zang, gitaar en basgitaar: een kijkje in de rijke keuken van het Nederlandse luisterlied. Een mix van eigen werk en ‘geleende’ nummers die het publiek meeneemt de verhalen rondom muziek. Thema’s zijn ‘boekenlijst’ geschreven naar aanleiding van bekende boeken en ‘de streek’. Zij bezingen ‘de groten der Nederlandse muziek bodem’: Ramses, Toon Hermans, Blöf, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen.

De zaal is geopend vanaf 20:15 uur. De muziek start om 20:30 uur. De toegang is gratis. Reserveren is verplicht en kan via de website van De Zwaan Cultureel.

Bron: De Zwaan Cultureel

Meer berichten