Phileine Zwanenburg was met haar oma op Texel en daar heeft zij samen met haar vader geklommen. Vorig jaar vond ze het nog wat spannend allemaal maar nu ging het ontzettend goed!
Phileine Zwanenburg was met haar oma op Texel en daar heeft zij samen met haar vader geklommen. Vorig jaar vond ze het nog wat spannend allemaal maar nu ging het ontzettend goed! (Foto: Tineke Vermeij)

Wat doe jij deze zomervakantie?

UITGEEST - In verband met onze zomervakantie zal er op woensdag 29 juli geen krant verschijnen. De redactie heeft de zomer in haar bol.

In de tussentijd gaat het hele team leuke dingen doen, voor zover dat mogelijk is in deze rare tijden. De een gaat naar het buitenland op vakantie, de ander zoekt vertier in eigen land. Sommige mensen gebruiken de vakantieperiode om hun huis te verbouwen, anderen gaan gezellig dagjes weg.

De redactie van De Uitgeester is benieuwd hoe jij deze zomervakantie doorbrengt. Stuur je leukste zomerfoto naar de redactie en wellicht krijgt die een mooi plekje in een van de zomerkranten. Insturen kan via redactie@uitgeester.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!