Het vrouwenteam van FC Uitgeest.
Het vrouwenteam van FC Uitgeest. (Foto: Anita Webbe)

Overschrijvingen bij FC Uitgeest

UITGEEST - De overschrijvingsperiode is weer afgesloten. Zowel bij de selectie van de heren als bij het vrouwenteam van FC Uitgeest zijn de volgende wisselingen:

Bij de dames komen Lotte Huijsman en Gwen Truijens de selectie versterken en Floor Glorie en Tanja Langendijk gaan stoppen. Floor verhuist naar Brabant en Tanje stopt in verband met haar werk.

Bij de heren verwelkomt FC Uitgeest komend seizoen vier nieuwe bekende spelers. Mike Adrichem neemt zijn broer mee naar Uitgeest waar hij al eerder heeft gevoetbald. Ook Tim uit den Bogaard is een bekende voor FC Uitgeest. Een aantal jaren geleden koos hij voor een voetbalcarrière bij DEM, maar keert toch weer terug bij de FC. Tenslotte heeft Jorn Brouwer na één seizoen zonder voetbal weer zijn schoenen uit het vet gehaald. Het zijn mooie versterkingen voor de vereniging. Enkele spelers hebben gekozen voor een andere vereniging en het is daarnaast jammer dat Tinus Putter gaat stoppen. Sem Noorderbroek gaat naar DEM en Dennis de Wit gaat naar Swift.

Het komende seizoen gaat Vrouwen 1weer spelen in de 3e Klasse. De trainer blijft Frits Walsmit. Het herenteam gaat weer spelen in de 1e Klasse. Hoe de indeling er precies uit komt te zien is nog onbekend. De KNVB zal dit begin juli bekendmaken. Hilmar de Groot en René van Marsbergen zijn voor het volgende seizoen de trainers van het eerste elftal.

Het bestuur van FC Uitgeest wenst alle spelers, trainers en begeleiders veel succes en voetbalplezier in het komende seizoen.

Meer berichten