Foto: Belinda's Bloemen op Facebook

Valt het doek voor Belinda's Bloemenkiosk?

CASTRICUM - Belinda Kaandorp is met haar bloemenkiosk al jaren een vast gezicht in winkelcentrum Geesterduin. Door de verbouwing van het winkelcentrum, zou de bloemen- en plantenwinkel volgens de gemeente niet meer passen bij de uitstraling van het vernieuwde winkelcentrum. Het voortbestaan van haar kiosk staat nu op het spel. 

De gemeente Castricum neemt binnenkort een besluit over de toekomst van Belinda's Bloemen. "Wij verkopen al bijna 50 jaar bloemen en planten bij Geesterduin. Mijn ouders waren de grondleggers en ik ben er 30 jaar geleden bijgekomen. Ik heb Belinda's Bloemen opgebouwd tot wat het nu is", vertelt Belinda tegen mediapartner NH Nieuws.

Belinda en haar team zijn daarom een petitie gestart in de hoop dat zij hun staanplek bij het winkelcentrum mogen behouden."Ik kan mij niet voorstellen dat ik dit hier niet mag blijven doen in welke vorm dan ook. Wij willen graag op de huidige plek blijven."

Castricummers die Belinda's Bloemenkiosk willen helpen, kunnen de petitie hier ondertekenen. "U zou ons er enorm mee helpen", aldus Belinda.

Bron: NHnieuws

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!