Vier arbeidsmigranten gewond bij conflict in Beverwijk

BEVERWIJK - Bij een conflict rondom een woning aan de Arendsweg in Beverwijk zijn zaterdagavond 16 mei 2020 vier personen gewond geraakt. Vanwege forensisch onderzoek was de straat enige tijd afgesloten, meldt mediapartner NH Nieuws.

Volgens omstanders was de politie al sinds 19:30 uur in de straat aanwezig. De Arendsweg en Heemskerkerweg waren een groot deel van de avond afgesloten voor verkeer. Het hele tafereel trok veel bekijks. Volgens een buurtbewoner zat het witte shirt van een slachtoffer helemaal onder het bloed. 

Update:
Vier mannen zijn gewond geraakt bij geweld in een woning aan de Arendsweg in Beverwijk. Twee van hen raakten gewond aan hun hoofd en moesten in het ziekenhuis worden behandeld. De vier gewonden zijn seizoensarbeiders die allemaal in het huis aan de Arendsweg wonen, meldt de politie. Omdat zij het Nederlands en Engels onvoldoende machtig zijn, is op dit moment nog niet volledig duidelijk wat zich heeft afgespeeld in de woning.

Volgens de politie 'lijkt het erop' dat de vier mannen rond 19:15 uur de woning binnendrongen en de bewoners mishandelden. De aanleiding voor de vechtpartij of mishandeling is nog onbekend. De twee zwaarstgewonden - een 33-jarige man en een 41-jarige man - zijn in het ziekenhuis behandeld en inmiddels weer thuis. De twee andere slachtoffers liepen licht letsel op. 

De politie komt graag in contact met getuigen die rond 19:15 uur iets opvallends hebben gezien op de Arendsweg.

Meer berichten