Foto: Website ICGT

Liverpool keert terug op het ICGT

UITGEEST - De 35e editie van het ICGT belooft een hele bijzondere te worden. Champions League-winnaar Liverpool doet namelijk mee aan deze jubileumeditie! Daarmee keert deze club terug naar Uitgeest na elf jaar.

De Engelse club speelde in 2009 ook op het ICGT. Liverpool eindigde niet bij de laatste drie, dus het is duidelijk: de club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum is uit op eerherstel. Liverpool komt daarom met de sterkste bezetting naar Uitgeest. Dat is goed nieuws, gezien het feit dat de club bekend staat om zijn sterke jeugdopleiding. Liverpool is de eerste club die de organisatie bekend kan maken voor de 35e editie van ICGT. Dit jaar is FC Uitgeest de enige Nederlandse deelnemer, wat de jubileumeditie nog specialer maakt. Daarmee belooft het ICGT een mooier deelnemersveld dan ooit te krijgen, met ontzettend veel verschillende speelstijlen en voetbalculturen. Kortom, een écht voetbalfeest waar voetbaldieren en gezelligheidsmensen weer hun hart kunnen openen.

Trots op komst Liverpool
Toernooidirecteur Mats Idema is trots dat het ICGT zo'n grote naam weet te strikken. ''Met Liverpool halen we de absolute wereldtop naar ons mooie toernooi. Het is de regerend Champions League-winnaar, dus mooier kan bijna niet. Al blijven we met alle vrijwilligers hard werken om nóg meer namen van wereldformaat naar Uitgeest te halen. Daarover mogen we de komende weken meer bekendmaken'', vertelt hij.

ICGT 2020
De 35e editie van het ICGT is op 30 mei 2020 en 1 juni 2020. Uiteraard is de entree gratis en staat het hele weekend op Sportpark De Koog in het teken van sport en gezelligheid. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina en het Instagram-kanaal van ICGT voor het laatste nieuws en kijkjes achter de schermen.

Bron: Website ICGT

Meer berichten