Sportvisserij MidWest Nederland zoekt een wedstrijdcoach
Sportvisserij MidWest Nederland zoekt een wedstrijdcoach (Foto: Sportvisserij MidWest Nederland)

Opvallende vacature voor visliefhebbers

UITGEEST- Sportvisserij MidWest Nederland wil de wedstrijdsport naar een hoger niveau tillen. Potentiele (jonge) wedstrijdtoppers met ambitie moeten de mogelijkheid krijgen om regionaal, nationaal en internationaal podiumplaatsen te veroveren. Daarom zoekt de in Uitgeest gevestigde organisatie op korte termijn een wedstrijdcoach. 

De wedstrijdcoach van Sportvisserij MidWest Nederland is verantwoordelijk voor de groei van de wedstrijdsport, de resultaten van de topvissers én de ontwikkeling van potentiële topvissers in onze regio. Verder is de wedstrijdcoach het gezicht en aanspreekpunt voor alle wedstrijdvissers en draagt zorg voor trainingsmogelijkheden voor wedstrijdvissers in brede zin en selecteert en begeleidt talenten voor de topsport.

Voor meer informatie: www.sportvisserijmidwestnederland.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!