Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest.
Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest. (Foto: aangeleverd)

Jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest

UITGEEST - Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest. Je kunt je fiets voor een aantrekkelijke prijs geheel na laten kijken, zodat je probleemloos kunt blijven fietsen. Je krijgt je fiets supersnel weer terug.

Fietsshop Uitgeest werkt zonder afspraak en als je je fiets voor 10:00 uur 's ochtends brengt, heb je deze dezelfde dag weer terug. Kun je echt niet zonder fiets, dan heeft de fietsshop gratis leenfietsen ter beschikking van Trek en Union.

Nieuw in de winkel is een collectie van stoere Union fietsen. Union maakt robuuste stadsfietsen voor dagelijks gebruik, uiteenlopend van transportfietsen met voordrager tot een allround e-bike met Bosch ondersteuning. En dat met een gunstige prijsstelling. Een Union Curb stadsfiets met 3 versnellingen is er al vanaf €499,- en de E-Curb e-bike al voor €1.299,-. Samen met Schwalbe verzamelt Fietsshop Uitgeest alle binnenbanden in. Niet alleen die zij zelf vervangen, je kunt er ook je oude binnenband inleveren. Schwalbe zorgt ervoor dat de banden worden gerecycled en weer als grondstof voor nieuwe binnenbanden worden gebruikt.

Meer berichten