Foto: Pixabay

Meld je sportheld(en) aan voor de Sportverkiezingen in Uitgeest

UITGEEST - Eén keer per jaar worden de sporters uit Uitgeest die een (top)prestatie hebben geleverd in 2019 (ongeacht de leeftijd of de beperking) gehuldigd. De sportverkiezingen worden dit jaar georganiseerd vanuit OSU Radio. Net als vorig jaar doen ze dit in samenwerking met Liefting Fit, de buurtsportcoach en de Gemeente Uitgeest. De sportverkiezingen worden gehouden op zaterdag 7 maart 2020 bij Liefting Fit en worden gekoppeld aan 'De fitste van Uitgeest'.

Mocht je een sporter of een sportteam kennen die een opmerkelijke prestatie heeft geleverd? Dan verzoekt de gemeente je om deze gegevens (met een korte toelichting over de prestatie) te mailen naar het e-mailadres redactie@osuradio.nl. De genomineerde moet wel toestemming hebben gegeven voor zijn nominatie. De trainer van 2019 wordt dit jaar ook weer gekozen. Ken je een trainer die in het zonnetje gezet moet worden? Geef deze persoon dan op via bovenstaand e-mailadres.

Nieuw dit jaar
Dit jaar zijn wij op zoek naar de 'Sportfoto van het jaar'. Deze foto mag overal genomen zijn, mits de fotograaf woonachtig is in Uitgeest. De bijzondere sportfoto kan worden gemaild naar het e-mailadres redactie@osuradio.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor zowel sportheld als sportfoto van het jaar kan tot en met 22 januari 2020. De genomineerden worden vermeld op de site van OSU Radio. Op de genomineerden kan gestemd worden tot en met 26 februari 2020. Als tip wordt meegegeven dat onder een opmerkelijke prestatie ook wordt verstaan: een jeugdig talentvolle sporter die grote vooruitgang heeft geboekt of een oudere sporter die voor de 30ste keer heeft meegedaan aan de Dam tot Damloop.

Meer berichten