Foto: De Zwaan Cultureel

Monty Python's Life of Brian in Filmhuis De Zwaan

UITGEEST - Op vrijdag 13 december presenteert De Zwaan Cultureel de film Monty Python's Life of Brian in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest.

De film speelt zich af op de avond dat Jezus Christus wordt geboren. Wanneer Jezus Christus geboren wordt, wordt in het stalletje ernaast namelijk ook Brian geboren. Op volwassen leeftijd sluit Brian zich aan bij het Volksfront van Judea. Dit is een organisatie die zich verzet tegen de Romeinen. Door een speling van het lot wordt Brian aangezien voor de messias en wordt alles wat hij doet en zegt als heilig verklaard. Dit leidt tot grote ergernis bij Brian, die helemaal geen behoefte heeft om een volk te leiden. Ook zijn de Romeinen niet zo blij met de komst van deze messias.

Acteurs John Cleese, Michael Palin en Graham Chapman spelen de sterren van de hemel in deze komedie onder regie van Terry Jones. De film duurt ongeveer 90 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De zaal is open vanaf 19:45 uur en de film begint om 20:15 uur. Toegang €6,- (Vrienden van de Zwaan €5,-). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal.

Bron: De Zwaan Cultureel

Meer berichten