Leer alles over het gebruik van Whatsapp
Leer alles over het gebruik van Whatsapp (Foto: Pixabay)

Workshop Whatsapp voor senioren

UITGEEST- Workshop WhatsApp Maandag 25 november kunt u in Cultuurhuis Heemskerk van 10.00 uur tot 12.00 uur meedoen aan de door SeniorWeb aangeboden workshop WhatsApp.Dinsdag 26 november kunt u deze workshop ook volgen in de bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk, ook van 10.00 – 12.00 uur.

U leert er van alles over het gebruik van WhatsApp en u oefent samen alles wat u nog niet in de app kon vinden. Deze les is een vervolgles op de iPhone- en Android-cursus, maar kan ook los gevolgd worden. Maximaal 20 deelnemers.

Kaartverkoop via bibliotheekijmondnoord.nl (zie daar de Agenda onder 25/26 november) of in de openbare bibliotheek in Heemskerk (Maerten van Heemskerckplein) of Beverwijk (Kerkplein 5), maandag t/m woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur, zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

____________________________________

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!