Politienieuws: een drugsrijder, een aanrijding met letsel en een fietsdiefstal

UITGEEST - De politie had zijn handen vol de afgelopen dagen. Lees hier het overzicht van het politienieuws in Uitgeest van donderdag 10 oktober 2019 tot en met zaterdag 12 oktober 2019. 

Rijden onder invloed van drugs
Op donderdagnacht 10 oktober omstreeks 3:35 uur werd een 23-jarige man uit Limmen betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man reed in zijn personenauto op de Broekpolderweg toen hij werd gespot door politieagenten. Bij staande houding van de bestuurder werd een sterke wietlucht geroken. Bij een speekseltest bleek de man een te hoog TLC-gehalte te hebben. De man is aangehouden en werd onderworpen aan een bloedproef. 

Aanrijding met letsel op het fietspad
Op zaterdagavond 12 oktober rond 22:00 uur ontstond er een frontale aanrijding tussen een bromfietser en een snorfietser. Ten tijde van de aanrijding was het erg donker weer. De 19-jarige bromfietser uit Krommenie, die in de richting van Uitgeest reed, nam een flauwe bocht en is vermoedelijk op de weghelft van de snorfietser gekomen die in tegenovergestelde richting reed. Ten gevolge van de aanrijding raakten de bromfiets en de snorfiets zwaar beschadigd. De 22-jarige snorfietser werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend hoofdletsel voor onderzoek.

Fietsdiefstal bij Sporthal De Zien
Op donderdag 10 oktober is er een fiets gestolen door een oudere man. De fiets stond onaf gesloten in het fietsenrek voor de sporthal. De kinderen hadden gymles tussen 8:30 uur en 9:30 uur. Op beelden is te zien dat de man de fiets uit het rek pakt en daarmee wegloopt. Op dezelfde wijze en door dezelfde man is in het verleden als eens eerder een fietsendiefstal gepleegd bij de sporthal. De beelden van de fietsendiefstal zijn te zien via deze link. Indien u informatie heeft, dan kan u deze kwijt bij wijkagenten Frans Pals en Dennie Bronneberg (0900-8844). 

Bron: 112-uitgeest.nl

Meer berichten