Foto: aangeleverd

NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbel Toernooi bij Tennis Club Uitgeest

UITGEEST- Tennisclub Uitgeest organiseert van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni voor alweer de 50e keer het NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbel Toernooi. Een toernooi dus met lange historie.

Er wordt getennist in de categorieën 4 tot en met 8 met een verliezerronde, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Bij minder dan acht inschrijvingen per onderdeel wordt er in poules gespeeld. Inschrijven voor het NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbel Toernooi kan via toernooi.nl. Elk doordeweekse avond is er wat leuks te beleven op het park en worden er heerlijke hapjes geserveerd. In het voorweekend zal ook een padeltoernooi georganiseerd worden.Op de vrijdag voorafgaand aan het finaleweekend is er weer het traditionele studententoernooi met BBQ en een zanger die ervoor zal zorgen dat de voetjes weer van de vloer gaan. Inschrijven voor het studententoernooi kun je door een mail te sturen aan info@langemeer.nl.

Het finaleweekend staat uiteraard bol van de tennis en gezelligheid met als afsluiter op de zondag na de laatste finalepartijen weer een gezellige zanger. Dit jaar geen kermis Uitgeest in het finaleweekend dus geen Kermisloop op de zaterdag of kermisverplichtingen op de zondag en daarmee geen excuses om je niet in te schrijven voor deze speciale 50e editie. De succesvolle palingrokerij van vorig jaar zal ook dit jaar weer aanwezig zijn. Heerlijke vers gerookte paling waar je je vingers bij aflikt. We hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en rekenen op veel leuke partijen tennis maar bovenal veel gezelligheid.

Meer berichten