Foto: René Krekels
Heemskerk

Vlieg mee in de wereld van de microkosmos

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met bioloog René Krekels een lezing over insecten in het Bezoekerscentrum van Kasteeltuin Assumburg te Heemskerk. Deze avond kun je meer te weten komen over de mysterieuze leefgewoonten en het gedrag van diverse insecten.

Vlieg dinsdag 28 mei mee in de wereld van de microkosmos vol verrassende actie en verstilde schoonheid. Ondersteund door muziek en getoond met een bijzonder computerprogramma komen de schijnbaar in de vlucht bevroren insecten weer tot leven. Fascinerend, onderhoudend, informatief en…… het is moeilijk in woorden te beschrijven. Je moet het gewoon zien!

Na de pauze passeren ook nog in een intermezzo de 'Dodelijkste 5 van het Zandpad'. Niet exotische leeuwen of olifanten, maar kleine Hollandse dieren die er een schrikbarende kinderzorg op na houden.

Over René Krekels
Naast bioloog is René ook natuurfotograaf, zijn werk is in diverse tijdschriften vastgelegd. Op een enthousiasmerende manier zal hij over zijn werk vertellen. Het belooft een interactieve avond te worden, al je vragen zijn welkom.

Dinsdag 28 mei 19.30 - 21.30 uur in het Bezoekerscentrum van Kasteeltuin Assumburg te Heemskerk. Toegang gratis. Kijk voor meer informatie op: www.nmebeverwijkheemskerk.nl.

Meer berichten