Torre met naast hem zijn zusje Senna en een aantal andere enthousiaste kinderen die deelnamen aan de sponsorloop
Torre met naast hem zijn zusje Senna en een aantal andere enthousiaste kinderen die deelnamen aan de sponsorloop (Foto: Perry Meijer)

Sponsorloop Forza4Torre groot succes

UITGEEST- Na een heerlijk ontbijt op school in verband met de koningsspelen liepen de kinderen van de Binnenmeer, de Vrijburg en de Molenhoek een sponsorloop voor Stichting Forza4Torre.

De organisatie had een mooi parcours uitgezet op de ijsbaan met uitdagende obstakels. Alle kinderen waren dolenthousiast en ze deden ontzettend hun best, aangemoedigd door veel ouders, opa's, oma's die zich langs de kant hadden opgesteld. Het stralende weer hielp de kinderen ook om nog een extra rondje te lopen. Na de sponsorloop konden de kinderen hun laatste restje energie gebruiken om de springkussens te bedwingen. "Alles was superleuk, maar over de hooibalen springen vond ik echt het heel gaaf", aldus Jimmy, één van de deelnemende kinderen.

"Prachtig om te zien dat buitenspelen onze kinderen zoveel plezier en voldoening geeft, het was een geslaagde sponsorloop waarmee de kinderen een mooi bedrag mee hebben ingezameld voor de Stichting Forza4Torre", aldus een woordvoerder van de organisatie. 

Volgende week in de Uitgeester een foto-impressie van het zeer geslaagde evenement.

Meer berichten