Word in 2019 ook Vriend van De Uitgeester

UITGEEST - Heel veel Uitgeesters hebben de afgelopen jaren De Uitgeester gesteund door Vriend van De Uitgeester te worden. Daarmee hebben zij vertrouwen getoond in het voortbestaan van De Uitgeester en ons geholpen de krant te verbeteren. Daarvoor willen wij alle vrienden hartelijk bedanken! Bestaande vrienden ontvangen een bericht via brief of e-mail.

Ook in 2019 kunt u De Uitgeester steunen door Vriend van De Uitgeester te worden. Voor € 12,50 per jaar (méér mag ook) ontvangt u de krant wekelijks gratis in uw mailbox en profiteert u van voordeelacties. In 2019 zullen wij tevens weer een plaatselijk goed doel steunen. Aanmelden kan via www.vriendenvandeuitgeester.nl. Hier kunt u ook een machtiging afgeven. Heeft u geen internet? Dan kunt u het bedrag ook overmaken op IBAN NL77 RABO 0307580237 t.n.v. Vrienden van De Uitgeester.

Goed doel: speeltuinvereniging Kindervreugd
Elk jaar schenken we een deel van de donaties aan een goed doel in Uitgeest. In 2018 hebben we speeltuinvereniging Kindervreugd gekozen en het bestuur kunnen verblijden met een donatie.

Meer berichten