De gelukkige prijswinnaars
De gelukkige prijswinnaars

Uitreiking hoofdprijzen sint & kerst actie Ondernemersvereniging Uitgeest

Vrijdag 4 januari om 16.00 uur gingen de hoofdprijzen eruit van de Sint&kerst actie van Ondernemersvereniging Uitgeest. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats bij restaurant Klaas onder het genot van een hapje en een drankje. Burgemeester Wendy Verkleij reikte de prijzen uit, feliciteerde de winnaars en sprak de Uitgeester winkeliers lovend toe. 

De gelukkige prijswinnaars zijn geworden:

Reischeque t.w.v. 1000 euro te besteden bij Zonvaart Uitgeest-         Mevrouw Hommes

Cheque t.w.v. 500 euro te besteden bij Fietsshop Uitgeest-                 Fam. De Rooy

Een kledingcheque t.w.v. 300 euro van Klaver 5-                                 Charelle Baltes

Een dinerbon t.w.v. 250 euro van restaurant Klaas-                             Fam. van Velzen

Ook gaf de regiobank nog een cheque weg van 500 euro te besteden bij één van de winkeliers die aangesloten is bij de Ondernemersvereniging. Deze cheque ging naar Mevrouw Van der Molen.

Tussen 18 november en 24 december kon het winkelend publiek een envelop met kassabonnen van de deelnemende winkeliers inleveren. De kassabonnen moesten minimaal een waarde van 100 euro vertegenwoordigen. Onder het motto 'shoppen+sparen+inleveren=winnen stelden de winkeliers die aangesloten zijn bij de ondernemersvereniging veel prachtige prijzen beschikbaar. Van iedere trekking werd een leuke vlog gemaakt door Marco de Vries. De actie was weer een groot succes: de berg enveloppen die ingeleverd werden was bijna niet te overzien en de prijswinnaars waren erg gelukkig met hun gewonnen prijzen.

Volgende week leest u meer over de gezellige bijeenkomst en de reactie van de prijswinnaars in De Uitgeester.

Meer berichten