De Bonte Vivant tijdens de kermis een paar jaar geleden. Dit jaar ook?
De Bonte Vivant tijdens de kermis een paar jaar geleden. Dit jaar ook? (Foto: Bonte Vivant)
Uitgeest

Bonte Vivant mogelijk toch open tijdens kermis

UITGEEST - Er is een kans dat de Bonte Vivant tijdens de kermis in Uitgeest toch nog open gaat. Vooral de wat oudere Uitgeesters waren erg teleurgesteld dat de Bonte Vivant tijdens de kermis dicht zou zijn.

Gelukkig is er een klein beetje hoop, laat Olly Satoer aan de redactie van De Uitgeester weten. Vorige maand heeft uitbater George Satoer besloten te stoppen. Sinds dat moment is de Bonte Vivant gesloten. Dit tot grote teleurstelling van veel Uitgeesters. "Thijs dicht, Bonte dicht... Waar moeten we als oudere jongeren heen tijdens de kermis?" schrijft Albert van Braam op onze Facebookpagina. Pim Kortekaas: "Wat een trieste vertoning weer. Met weemoed denk je terug aan de kermis van een jaar of 30 terug."

Oude tijden herleven
Toch blijkt er toch nog enige hoop te zijn. "Wellicht is er iets te regelen," laat Olly Satoer aan De Uitgeester weten. De broers Donald en Olly Satoer gaan hun best doen om in ieder geval zondag 1 juli speciaal voor de kermis open te zijn. "Oude tijden zullen dan herleven met een optreden van JPS, bekend van het Bonte lied 'We zijn weer binnen voor de bui'. Daarnaast zijn er optredens van twee Uitgeester bands. "Donald en ik hopen op een grote opkomst van Bonte liefhebbers, zowel jong als oud. Of het lukt om open te gaan hangt van de flexibiliteit van de gemeente Uitgeest af. Dus alles is nog onder voorbehoud, maar aan ons zal het zeker niet liggen," besluit Olly Satoer.

Meer berichten