foto: Marianne Jonker
foto: Marianne Jonker
Uitgeest

Kleistunnel twee nachten beperkt toegankelijk

Motorvoertuigen, bromfietsers, fietsers en voetgangers krijgen van 6 op 7 en 7 op 8 december te maken met een beperkte toegankelijkheid van de Kleistunnel. Tussen 20.00 uur 's avonds en 04.00uur 's nachts worden reinigingswerkzaamheden uitgevoerd. Naar verwachting wordt dit werk in de nacht van 7 op 8 december afgerond.

Tijdens de werkzaamheden worden  de rijbanen om en om afgesloten. Auto's en motoren worden door verkeersregelaars telkens door één tunnelbuis geleid. Voor bromfietsen, fietsers en voetgangers geldt tijdens de werkzaamheden een omleiding door de Zientunnel.

De tunnel krijgt een uitgebreide wasbeurt. De plafonds en wanden worden schoongespoten en ontdaan van graffiti, verlichtingsarmaturen worden gereinigd en gecontroleerd, kolken en goten met zandvangers worden geleegd en de tegelwanden – ook boven het fietspad – worden gewassen. Ten slotte worden ook de pompkelders gereinigd.(Bron: Gemeente Uitgeest)

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!