Heiloo krijgt Ambiance | Uitgeester
Alles kan bij Ambiance, deze paneelgordijnen bijvoorbeeld zijn toch prachtig?
Alles kan bij Ambiance, deze paneelgordijnen bijvoorbeeld zijn toch prachtig? (Foto: Website Ambiance Zonwering)

Heiloo krijgt Ambiance

HEILOO - Vanaf 1 december is Ambiance Zonluik gevestigd aan De Droogmakerij 37H in Heiloo. Als onderdeel van Ambiance, de grootste zonweringspecialist van Nederland, vind je in de hagelnieuwe showroom een uitgebreid assortiment zonwering, raamdecoratie, textieldaken, horren, markiezen, garagedeuren én moderne bedieningsopties.

Meer comfort in jouw leefomgeving
Bij Ambiance geloven we in een binnen- en buitenwoonklimaat dat persoonlijk welzijn verhoogt. Of je nu de zomerse warmte buiten wil houden, ’s winters extra wil isoleren, sfeer en privacy wil creëren of langer wil genieten van het buitenleven. De combinatie van een deskundig advies, een uitgebreid assortiment maatwerkproducten en vakkundige montage staat garant voor een product dat jarenlang comfort toevoegt aan huis of tuin.

Nieuw in Heiloo, maar met ruim 30 jaar ervaring
Ambiance Zonluik werd in 1988 opgericht door Cor Terluin en was tot voor kort gevestigd in Uitgeest. Inmiddels zijn beide zoons werkzaam in het familiebedrijf. Door de overstap naar het nieuwbouwpand in Heiloo is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

Benieuwd wat Ambiance Zonluik voor jou kan betekenen? Loop dan eens binnen in de showroom en laat je inspireren!

Winactie
Om de verhuizing te vieren heeft Ambiance Zonluik een leuke winactie bedacht. Ga naar de Facebookpagina van Uitgeester, post een felicitatie onder de verhuisaankondiging van Ambiance Zonluik en maak kans op een heerlijke slagroomtaart!

Meer berichten