Foto: Paul Bergen

Tim Knol zingt liedjes om je aan te warmen

UITGEEST – Op 29 februari komt Tim Knol naar Uitgeest voor zijn theaterconcert Lost & Found 2. Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit.

Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Begin 2018 verscheen zijn vierde plaat Cut the Wire. 

Voorjaar 2019 was hij te zien in een nieuw theaterconcert, Lost & Found, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt. 

De pers over zijn theatervoorstelling: “Tim Knol bekoort met intieme theatershow... Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, ditmaal die voor bluegrass in het bijzonder...” – Heaven. “Knol bereikt de perfectie in een cover van zijn grote held de singer-songwriter Gram Parsons. Knol grijpt iedereen bij de strot met een jubelende, maar breekbare zangstem en speelt de zaal ineens doodstil. Wat een muzikale rijkdom.” - De Volkskrant (5 sterren) over zijn jubileumconcert in 2019.

De voorstelling op zaterdag 29 februari begint om 20.15 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. Toegang € 17,50 (Vrienden van de Zwaan € 15,-). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest.

Meer berichten