Foto: Pixabay

Actie zonnepanelen Uitgeest sluit 10 januari

UITGEEST - Als je snel bent kun je nog meedoen met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Deze actie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest en de lokale energiecoöperatie DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie). De actie loopt tot 10 januari 2020.

Collectieve inkoopactie
Vraag nu nog je offerte aan en laat zonnepanelen installeren tegen een zeer gunstige prijs! Na je aanmelding maakt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij je langskomt voor vakkundig advies. Binnen deze actie word je ontzorgd voor het terugvragen van de btw bij de Belastingdienst. Dit wordt gratis verzorgd door een administratiekantoor. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente. 

De actie is nu al een groot succes, want meer dan 250 inwoners hebben al een offerte opgevraagd. Als je meedoet, kun je bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening. Vraag je vrijblijvende offerte aan via de website van DUEC.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten