Doe jij ook mee met de zonnepanelenactie Uitgeest?
Doe jij ook mee met de zonnepanelenactie Uitgeest? (Foto: Pixabay)

Zonnepanelenactie al groot succes

UITGEEST - Er zijn al meer dan 200 offertes aangevraagd voor de zonnepanelenactie Uitgeest. Doe je ook mee?

De actie zonnepanelen Uitgeest is nu al een groot succes. Meer dan 200 inwoners hebben tot op heden een vrijblijvende offerte opgevraagd. Je woning klaarmaken voor de energietransitie en zorgen voor een beter milieu en dat terwijl je je energierekening naar beneden ziet gaan. Dat is mogelijk met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen die tot 10 januari 2020 in de gemeente Uitgeest loopt.

Energiecoöperatie DUEC
Deze actie wordt ondersteund door gemeente Uitgeest en lokale energiecoöperatie DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie) zodat je kunt bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Zonnepanelen geven een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening. Je kunt je vrijblijvende offerte aanvragen via deze link.

Collectieve inkoopactie
Met de zonnepanelenactie in de gemeente biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Er wordt een aanbod op maat gemaakt, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij je langskomt voor vakkundig advies. Het administratiekantoor verzorgt ook gratis de teruggave van de btw bij de Belastingdienst. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten