Foto: website gemeente Uitgeest

Werkzaamheden Melis Stokelaan gestart

UITGEEST- De Melis Stokelaan krijgt een nieuw gescheiden rioolsysteem. Het huidige riool is verouderd en aan vervanging toe. Samen met buurtbewoners is gelijk gekeken naar de inrichting van de openbare ruimte. De weg wordt veiliger en er komt meer groen. Zo is de aanrijdroute van en naar de Jumbo aangepast, wordt de weg smaller en ingericht als 30 kilometerzone.

Uitvoering en fasering

Tijdens de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk. Aannemer De Bie Buitenwerk voert de werkzaamheden in twee fases uit. Zo blijven de woningen en de Jumbo zo goed mogelijk bereikbaar. 2 september tot 15 oktober tijdens fase 1 wordt het gedeelte vanaf de Geesterweg tot en met de ingang van het parkeerterrein Jumbo afgesloten. 16 oktober tot 29 november, tijdens fase 2 wordt het gedeelte vanaf de ingang van het parkeerterrein Jumbo tot aan de Kooglaan afgesloten.

In december worden bomen en struiken geplant. De aannemer plaatst omleidingsborden. Het parkeerterrein van de Jumbo is bereikbaar via de tijdelijke ingang aan de kant van de Melis Stokelaan vanaf de Kooglaan. 

Meer berichten