Kermisloop Uitgeest 2019

Vanmiddag was de derde editie van Kermisloop Uitgeest. De loop wordt geregeld en gemaakt door meer dan 100 vrijwilligers en gerend door 500 deelnemers. Door de vele aanmeldingen van vorig jaar besloot de organisatie maar liefst twee runs te organiseren. Ook dit jaar was de kermisloop weer populair, de twee runs waren beiden in mei al uitverkocht. 

Vandaag was het dan eindelijk zo ver! Om 14.00 klonk het startschot en begon de eerste run. De deelnemers lieten zich niet door de regen tegenhouden en beklommen moedig de obstakels. Ook het publiek bleef niet binnen. Overal aan de route stonden mensen met of zonder paraplu aan te moedigen. Om 16.00 was de lucht geklaard en klonk het tweede startschot. Ook om deze tijd werdt er aan alle kanten aangemoedigd. De deelnemers konden zich na de kermisloop opfrissen in sporthal de Meet.

Om 19.30 vond de prijsuitreiking plaats op het Klaasplein. Hier werden de winnaars uit elke categorie gehuldigd onder toeziend oog van vele toeschouwers. In de categorie dames was de snelste vrouw opnieuw Merel Schouten. Hoewel bij de heren Duncan Steenbakker de snelste renner was, maar hij mee deed in een team en niet als individu, ging de prijs voor de snelste heer voor de derde keer op rij naar Mike Beentjes.

Na de prijsuitreiking werden er verschillende mooie prijzen verloot onder de deelnemers en de vrijwilligers.

Meer berichten