Foto: Aangeleverd

Tafeltennis: Uitgeest geheel op winst

UITGEEST - Team 1 speelde tegen Het Nootwheer 7 uit Purmerend. Henk Spoelstra en Billy Fatels waren in topvorm vandaag, ze wonnen alle enkels en samen de dubbel. Patrick Rasch begon sterk en behaalde 1 punt voor het team en kwam net iets te kort voor het tweede punt. De derde kwam niet zo dicht in de buurt. Een mooie 8-2 overwinning.

Team 2 had Amstelveen 5 over de vloer. Het werd een mooie gezamenlijke overwinning. Rob de Boer, Wim Baltus en invaller Dennis Janssen wonnen ieder twee enkels. Dennis liet weer eens zien dat hij best meekan doen in de 4e klasse. De dubbel ging helaas verloren toch een 6-4 winst voor Uitgeest.

Team 3 liet alweer zijn tweede 10-0 zege zien dit seizoen. Voor Dennis Janssen was het een eitje en Eugenie Rasch kwam eigenlijk ook niet echt in de problemen. Nico Baltus maakte het nog wel spannend en won in vijf games met 12-10 in de laatste. De dubbel was ook een makkie voor Eugenie en Dennis. (foto v.l.n.r. Dennis, Eugenie en Nico)

In de DUOCompetitie heeft Peter Middel en Rob de Boer (Team 1) een 3-2 winst weten te boeken tegen DOKO (V) 1 uit Velsen Noord. Hier gaf het nog een discussiepunt of een backspin bal die terug springt boven de helft van de tegenstander geslagen mag worden en dat mag. Helaas werd het punt opnieuw gespeeld en ging de dubbel hierdoor verloren.

Nick de Vries en Dimitry van der Park (Team 3) hebben geweldig gespeeld, alleen Nick liet een puntje liggen. 4-1 voor Uitgeest.

Meer berichten