Logo uitgeester.nl
Inge Verbaan
Inge Verbaan (Foto: Aangeleverd )
Uitgeest

Gezond en fit in slechts acht weken? Het kan!

  Zakelijk

Voedingsconsulente Inge Verbaan, gevestigd aan de Bergvenstraat 1 in Uitgeest geeft inzicht en advies in eet- en bewegingspatronen. In een acht weken durende groepscursus van maximaal acht personen begeleidt zij volwassenen op weg naar een gezonde leefstijl.

Inhoud van de cursus

In acht weken tijd leer je de do's en don'ts op het gebied van voeding, verstandige keuzes maken, afvallen en bewegen. Hoe kun je het jojo-effect voorkomen en hoe kun je blijvend afvallen zonder honger te lijden en wat te doen bij feestjes buiten de deur? Elke week wordt een onderwerp behandeld en krijg je inzichten hoe je stap voor stap weer grip op je eetgedrag en leven krijgt. Inge geeft tips, deelt diverse recepten met je en laat je verschillende dingen proeven.Tevens wordt geleerd wat voedingsmiddelen voor bepaalde klachten kunnen doen. Juist in een groep kun je elkaar stimuleren en ervaringen uitwisselen, wat erg prettig kan zijn. Vanzelfsprekend is individuele begeleiding ook mogelijk. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen, dit alles in huiselijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

De cursus 'Gezond en Fit' start op maandag 18 september van 19.30 tot circa 20.30 uur. De prijs bedraagt €150,-. Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Raadpleeg hiervoor je zorgpolis.

Zet vandaag nog de stap naar een gezond en fit leven en geef je op via het contactformulier op de website www.gewichtsconsulenteuitgeest.nl of bel naar: 06-53138175.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>