Logo uitgeester.nl
Stratenvolleybaltoernooi door onder nieuwe naam: Het Voluit Buiten Toernooi.
Stratenvolleybaltoernooi door onder nieuwe naam: Het Voluit Buiten Toernooi. (Foto: Aangeleverd)
Uitgeest

Het Voluit Buiten Toernooi

  Sport

UITGEEST - Twee jaar geleden organiseerde Voluit voor de laatste keer het Stratenvolleybaltoernooi op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg in Uitgeest. Het toernooi gaat nu door onder een nieuwe naam: Het Voluit Buiten Toernooi.

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni. Aan het toernooi kan worden deelgenomen door teams van vrienden, buren of collega's, teams van bedrijven en vrijwilligersgroepen en bevriende sportclubs, niet alleen uit Uitgeest, en natuurlijk mag een stratenteam ook nog. Er wordt gestreden om de titel "VBT-team van het jaar 2018".

Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, af en toe een topprestatie, ontspannen en lekker bezig zijn vormen de sleutelwoorden voor de vele teams met hun supportersscharen, die de laatste jaren het toernooi bezoeken. "Bent u al enthousiast geworden door deze informatie? Dan kunt u op de site van volleybalvereniging Voluit (www.vvvoluit.nl) verdere informatie vinden en inschrijven. De inschrijving moet uiterlijk 19 mei binnen zijn. Wij hopen elkaar te treffen op 2 juni en rekenen op mooi weer," aldus Ab Pepping van de organisatie.

Meer berichten