Politiehelikopter zoekt boven Beverwijk naar in vijver gevallen 'inbreker'

  Politie

BEVERWIJK - Er werd op de avond van 7 december in Beverwijk door de politie gezocht naar een mogelijk inbreker. De man zou natte kleding hebben. Een helikopter vloog over de gemeente. Zo meldt mediapartner NHnieuws.

De zoekactie was gaande rond het Cnossenhof. Daar waren meerdere politieauto's aanwezig en werd er gezocht met honden. Ook was er een deel afgezet. 

Een woordvoerder van de politie bevestigt dit aan NH Nieuws. "Er kwam een melding van een inbraak en daarna zagen buurtbewoners een vreemde man over de schutting klimmen. Wat diegene niet wist, was dat er aan de andere kant een grote vijver was. Hij ging languit op zijn plaat. De mogelijk inbreker is dus kletsnat."

Natte kleding

Het is niet helemaal zeker of die persoon iets te maken heeft met de inbraak die eerder werd gemeld, maar de politie vraagt toch middels een Burgernet-bericht uit te kijken naar iemand met 'natte kleding'. 

Op Facebook zeggen tientallen Beverwijkers dat ze een helikopter boven hun woning zien en horen. "Hij heeft geen licht!" 

Meer berichten