V.l.n.r.Ton, Richard, Kaj en Stef.
V.l.n.r.Ton, Richard, Kaj en Stef. Foto: Dave Weij Fotografie

Q-Bus makelaars wordt Veldhuis makelaars

Nieuws Bedrijf Belicht

Veldhuis Makelaars

Middelweg 2

1911 EA Uitgeest

www.veldhuismakelaars.nl

info@veldhuismakelaars.nl

Insta/Fb: Veldhuis makelaars

0251-318749

De vlaggen wapperen al voor de ingang: Q-Bus makelaars is sinds 2 april in handen van de gebroeders Kaj en Stef Veldhuis en omgedoopt tot Veldhuis makelaars. In het Uitgeestse maar ook in de wereld van de makelaardij een naam om trots op te zijn want vader Marcel is met zijn voormalige makelaardijvestigingen en huidige Taxatieshop een begrip in Uitgeest en omstreken. Veldhuis makelaars is natuurlijk lid van de grootste branchevereniging van Nederland, de NVM

De jonge ondernemers Kaj en Stef kregen van jongs af aan een flinke dosis ervaring mee in aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden. “Behalve de naamswijziging verandert er trouwens niets hoor, we gaan gewoon door zoals Ton en Richard dit al die 22 jaar hebben gedaan”, glimlacht Stef. Samen met Dyonne en Richard als ervaren NVM-makelaar, zullen zij er voor u zijn om uw woonwensen te vervullen. De nieuwe makelaars nodigen iedereen uit voor een kop koffie: “Kom gewoon eens binnenlopen om kennis te maken.”

Aankopen: koop verstandig
De geboren en getogen Uitgeesters kunnen niet door het dorp lopen zonder acht te slaan op kansen voor toekomstige klanten die een woning of bedrijfspand willen kopen of verkopen. Ze hebben zelf precies de leeftijd waarop bijvoorbeeld starters hun eerste woning kopen en het is dus geen probleem voor ze om door de ogen van hun potentiële klanten mee te kijken. Schakel Veldhuis makelaars in als jouw aankoopmakelaar en je weet voor de markt uit wat er te koop komt. Als je eenmaal jouw droomhuis op het oog hebt dan zullen de makelaars je vergezellen bij bezichtigingen en ze loodsen je feilloos door het biedingsproces. Zet de champagne maar alvast koud want met Veldhuis makelaars kom je er altijd zo voordelig mogelijk uit!

Verkopen: snel schakelen
Het is niet zomaar een beslissing, maar als je eenmaal beslist hebt dat je een nieuwe stek wilt dan zal je jouw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk willen verkopen. Bij Veldhuis makelaars kan dit. Na de waardebepaling volgt een opdracht tot dienstverlening en daarna geven de jonge makelaars gas. (360 graden) foto’s, dronevideo’s, de scan van de woning: alles doet Veldhuis makelaars in eigen beheer want deze jonge ondernemers zijn hier handig mee. Binnen een week kan dit geregeld worden en kan jouw woning al in de virtuele etalage staan. “Ook zou het kunnen dat wij in ons grote netwerk van makelaars en woningzoekenden al een potentiële koper hebben gevonden natuurlijk”, vertelt Kaj enthousiast.

Flexibiliteit: 24/7 bereikbaar
Kantooruren zijn voor de heren slechts een gegeven: “Bel, app of mail: wij houden van korte communicatielijnen en dat betekent dat wij bijna 24/7 bereikbaar zijn. Op afspraak zijn wij uiteraard ook op zaterdag open”, aldus Stef. Ook flexibiliteit vinden zij belangrijk: “Als we een afspraak hebben om jouw woning te fotograferen en het regent pijpenstelen dan komen we gewoon terug als het zonnetje weer schijnt”, zo legt Kaj uit. Behalve Instagram en Facebook oriënteren de mannen zich ook op TikTok en de website is inmiddels volledig vernieuwd. Je kunt vanaf 2 april niet meer om Veldhuis makelaars heen als je een woning of bedrijfspand wilt kopen of verkopen in Uitgeest, Akersloot, Heemskerk of Beverwijk.

Stef en Kaj: meer Uitgeest kan het niet worden
Ondanks het feit dat Kaj al een half jaar meedraait bij Q-Bus makelaars om zich de bedrijfsvoering meester te maken stonden de broers te trappelen om officieel te starten op 2 april zodat zij andere Uitgeesters kunnen helpen aan een prachtige woning. Ze begrijpen jouw wensen omdat zij die zelf ook nog hebben: Kaj zou bijvoorbeeld graag op de Westergeest gaan wonen. Stef is al helemaal gelukkig op zijn plek in de Burgemeester van Nienesstraat ‘tussen kermis en de kroeg’. In het weekend tennissen ze bij TCU en ook bij FC Uitgeest zijn de jongens niet onbekend. Stel gewoon je vragen als je ze tegenkomt: als Uitgeesters snappen zij wat jij wilt.

De voormalige tandartspraktijk aan de Benesserlaan wordt onderdeel van een aantal woningen.
Vastgesteld bestemmingsplan Benesserlaan 266 16 uur geleden 3
Afbeelding
Vernieuw uw paspoort en identiteitskaart op tijd 18 uur geleden
Afbeelding
Heemskerkerduin Korenroute zondag 14 april 11 apr, 15:00
John NotLennon.
John NotLennon treedt op bij De Zwaan Cultureel 11 apr, 12:00
Wethouder René Oud slaat samen met sterke hulpjes de symbolische eerste paal.
Symbolische eerste paal voor nieuwe sportzaal 11 apr, 11:00
Museumgemaal in Akersloot.
Fietstocht door 'Akersloot aan Zee' 11 apr, 09:00
Krijgen we dit jaar meer last van wespen?
Komend lenteweer bepaalt mate van wespenoverlast 10 apr, 16:00
De aanrijding zorgde voor veel verkeershinder.
Ongeluk onderaan afrit Heemskerk; veel verkeershinder 10 apr, 15:15
Diverse warmtepompen.
Gratis eendaagse training over warmtepompen voor ondernemers 10 apr, 12:00
Ellyne Wieringa.
Ode aan Pablo Casals bij De Zwaan Cultureel 10 apr, 09:00
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 9 apr, 16:00
Masha Bijlsma.
Masha Bijlsma Sextet in Jazzclub Laurentz 9 apr, 12:00
Digitale krant