Uitgeest

Lees Lokaal presenteert 'The collision of forces door Oskar Hilario'

  Human Interest

Oskar Hilario is een jonge design student en kunstenaar in spé uit Zweden, die graag experimenteert met kleuren, vormen en lijnen. Oskar rondt deze week een 10 weken durende stage af bij Impulsar Strategy & Design in Uitgeest (ontwerpers van o.a. de visuele identiteit van LeesLokaal). Hij keert zaterdag 28 oktober terug naar Zweden.

Gedurende zijn stageperiode werkte Oskar in zijn vrije tijd aan een aantal schilderijen en posters, welke onder de naam 'The collision of forces' vrijdagavond 27 oktober aan het Uitgeester publiek getoond worden. Met zijn expositie daagt Oskar ons uit om met een intens gevoel naar zijn schilderijen te kijken.

Om dit te bereiken combineert hij sterke neon kleuren met een variëteit aan vormen en lijnen waardoor een ritme, een nieuw surrealistisch landschap ontstaat. Het resultaat is bijna abstract te noemen door de intentie om niet zozeer de werkelijkheid te verbeelden, maar uitzicht te bieden op een nieuw perspectief.

De eenmalige expositie vindt plaats op vrijdag 27 oktober in Lees Lokaal van 19:00 uur tot 20:30 uur. Iedereen is van harte welkom . Een drankje en een hapje staan klaar!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!