Wendy Sits (L.) en Karin Blok verwelkomen u graag in de prachtige salon
Wendy Sits (L.) en Karin Blok verwelkomen u graag in de prachtige salon (Marloes Blok Fotografie)
Bedrijf Belicht

Karin's Voetverzorging voor gezonde, mooi verzorgde voeten

  Financieel

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Heb je last van voetproblemen of wil je deze voorkomen en/of wilt je ze verfraaien omdat u bijvoorbeeld naar een zonnige bestemming gaat en de voeten weer uit de schoenen in slippers mogen? Kies dan voor een voetbehandeling bij Karin's Voetverzorging.

Karin's Voetverzorging is een moderne pedicure praktijk aan de rand van Uitgeest met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Op het gebied van voeten heeft Karin ruim acht jaar ervaring en werkt zij met de modernste technieken. Zij volgde hiervoor een professionele opleiding aan de Haarlemse Academie in Uitgeest. Hygiëne staat bij Karin hoog in het vaandel.

Mooi verzorgde voeten zonder pijn

Niet alleen verfraait Karin jouw voeten door de nagelomgeving te reinigen, de nagels te knippen en te frezen, eelt te verwijderen en desgewenst mooi te lakken. Structureel behandelt Karin ook ingroeiende nagels, verwijdert zij likdoorns, en behandelt zij diverse nagelproblemen zoals beschadigde of schimmel- en/of traumanagels. Tijdens deze behandeling adviseert ze graag over goede voetverzorging en welke producten u het best kunt gebruiken, gevolgd door een korte, afsluitende voetmassage.

Sportpedicure

Tijdens het sporten de beste prestatie behalen? Kies dan voor een sportpedicure behandeling. Karin is sinds twee jaar  gespecialiseerd in sportpedicure en voetmassage. "Ik herken vaak de voetproblemen en de oorzaak daarvan," vertelt Karin. "Bij sport maak ik een statische en dynamische afdruk van de voet met carbon. De sportbehandeling richt zich uitsluitend op de voeten en onderbenen. Een heerlijke spa- of hotstone behandeling werkt vaak al heel verlichtend. "Aan de hand van de voetproblemen geef ik graag advies of een doorverwijzing naar andere disciplines. Het streven is dat men zonder pijn tijdens het sporten optimaal kan presteren en met goed verzorgde voeten verder kan."

Botanical Beauty

De huid is ons grootste orgaan en 60% van de ingrediënten van de verzorgingsproducten van Botanical Beauty kunnen worden opgenomen in de bloedbaan. Daarom werkt Karin sinds kort met producten van Botanical Beauty. Deze producten bevatten ingrediënten die 100% natuurzuiver en biologisch zijn dus geschikt voor alle huidtypen en als je last hebt van eczeem, psoriasis, overtollig eelt, kloven of een droge of gevoelige huid. Wil je jezelf (of iemand anders) eens lekker verwennen, boek dan een Spa Pedicure waarbij uitsluitend wordt gewerkt met producten van Botanical Beauty.

Ruimere openingstijden

Karin's Voetverzorging heeft vanaf 1 januari 2018 ruimere openingstijden. Wendy Sits zal naast haar eigen praktijk aan huis in Heemskerk op de vrijdagen ook praktijk houden bij Karin's Voetverzorging. Zij is in juli 2017 geslaagd voor haar pedicure diploma aan de Haarlemse Academie in Uitgeest en verricht pedicure werkzaamheden volgens de nieuwste technieken en richtlijnen. Karin's Voetverzorging is dan 5 dagen in de week geopend! Op de Website kun je direct online in de afspraken agenda een afspraak maken voor de behandeling die je graag wilt.

Adres: Uitgeesterweg 27, 1911 NK Uitgeest; Tel. 06-11513627; Website: www.karinsvoetverzorging.nl; mail: info@karinsvoetverzorging.nl, Facebook, Instagram en Twitter.

Tekst: Anita Webbe

Meer berichten