Foto: Pixabay

DUEC zoekt vrijwilligers

UITGEEST - Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) is nu bijna twee jaar geleden opgericht. Het is fijn om te zien dat duurzaam leeft in Uitgeest.

Misschien ken je DUEC wel van de acties met zonnepanelen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt met vrijwilligers. Vanwege het grote succes van de verschillende activiteiten van DUEC zijn er meer vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor een duurzaam Uitgeest.

Energiecoaches gezocht!
DUEC zoekt Uitgeesters die enthousiast zijn over de verduurzaming van de eigen woning, en samen met anderen aan de slag willen om meer huizen duurzaam te maken. Veel mensen willen graag zelf hun huis verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Ook zijn er Uitgeesters die hun huis al aangepakt hebben, en ervaring willen delen en adviezen kunnen geven. Als je interesse hebt om energiecoach te worden, mail dan naar info@duec.nl. Op de site van DUEC kun je meer informatie vinden. 

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!