Verschillende Uitgeester ondernemers hebben mooie prijzen ter beschikking gesteld
Verschillende Uitgeester ondernemers hebben mooie prijzen ter beschikking gesteld (Foto: Facebookpagina 2gether we make dreams come true)

Benefietavond bij TCU voor Joseph

UITGEEST- Vrijdag 29 november organiseert Femke Brands samen met haar vriendin een benefiet avond om een goede vriend te helpen.

Het gaat hier om Joseph, een Oegandese jongen die zijn land heeft moeten ontvluchten toen zijn zus en moeder in zijn bijzijn werden vermoord vanwege het feit dat hij homo is. "Wat Joseph zo bijzonder maakt, is dat hij desondanks zijn eigen pijn, littekens en trauma's blijft geven om zijn medemens. Hij is nu vrijwilliger in Athene bij een project waar hij LHBT+ vluchtelingen helpt aan een veilige plek", vertelt Femke. Joseph is speciaal voor de benefietavond een aantal dagen te gast bij Femke in Uitgeest.

De benefietavond is bedoeld om geld in te zamelen zodat Joseph zijn studie in Nederland kan oppakken vanuit veiligheid. "We zouden uiteraard zoveel mogelijk mensen willen bereiken en uitnodigen om te doneren middels mee te doen aan de bingoavond waar zij dan betalen om mee te doen aan de bingo", aldus Femke. Zij roept dan ook iedereen op om aanwezig te zijn a.s. vrijdag in de kantine van Tenniscentrum Uitgeest. 

Op de Facebookpagina van 2gether we make dreames come true vind je meer informatie over de actie. 

Meer berichten