Foto: Pixabay

'Psychose filmmiddag' in het Spectrum

HEEMSKERK - Wat betekent het om een psychose te hebben doorgemaakt? Wat betekent dat voor de omgeving van die persoon? En wat voor invloed kan een psychose hebben op je werk/studie?

Op woensdagmiddag 6 november 2019 is iedereen van harte welkom van 13:30 uur tot 16:30 tijdens een filmmiddag in buurtcentrum het Spectrum in Heemskerk. Wat deze middag centraal staat, moge duidelijke zijn: de psychose. Er wordt een film getoond over het doormaken van een psychose en er komen relevante sprekers aan bod. De 'Psychose filmmiddag' wordt georganiseerd door Natalie Paradiek (GGZ Dijk en Duin/Parnassia) en Ellis Middelhuis (mantelzorgconsulente Heemskerk MaatjeZ) namens het Sociaal Team Heemskerk.

Aan het woord komen een ervaringsdeskundige, een naastbetrokkene en Leen Verzendaal. Leen Verzendaal is trajectbegeleider IPS vanuit Reakt. IPS is een methode om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden richting werk en vrijwilligerswerk. De middag is bedoeld voor professionals, mantelzorgers en naastbetrokkenen, cliënten en overige belangstellenden. Toegang is gratis.

Bron: heemskerk.nieuws.nl

Meer berichten