Dirk Jan van Wijk
Dirk Jan van Wijk (Foto: Aangeleverd)

Lezing gezond worden, zijn en blijven door columnist en huisarts Dirk Jan van Wijk

Iedereen vindt zijn gezondheid zijn/haar belangrijkste bezit. Het lijkt dus logisch dat we er alles aan doen om gezond te blijven. In de praktijk blijkt het echter lastig om de dingen te doen, waarvan iedereen wel weet dat het goed voor je is, zoals gezonde voeding en voldoende beweging.
Hoe komt dat toch en wat zou je tòch kunnen veranderen? En door welke andere factoren wordt onze gezondheid nog meer beïnvloed en kunnen we daar dan wellicht ook iets aan doen?

Dokter Dirk Jan van Wijk kent u al van zijn prikkelende stukjes in De Uitgeester. Hij zal ook nieuwe wetenswaardigheden laten horen en zien. Dus als je gezondheid je lief is, mag je deze ochtendlezing niet missen! En er zal uiteraard voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Donderdag 6 december van 09.30 – 11.30 uur. Kosten € 3,— inclusief koffie/thee in de pauze. U kunt vooraf (op het kantoor van de S.U.S.) of aan de zaal een kaartje kopen. Locatie Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5. Voor meer Informatie kunt u bellen naar S.U.S. tel.nr. 319020 of een e-mail sturen via: s.u.s@inter.nl.net

Meer berichten